Hvis du vil vide mere – om stammen

Det er lidt nervepirrende, det erkender jeg. Men jeg har arbejdet på at lave et foredrag, som man nu kan booke gennem ARTE Booking.

Nu ser jeg, om der er interesse derude for at vide mere om stammen, om dokumentaren ‘Jeg er stammer’, og om min egen historie fra svært kommunikationshæmmet til i dag. Det håber jeg.

Jeg bliver stadig mødt af mennesker, som er blevet påvirket af filmen og Peter og Matias historier. Så sent som i sidste uge var jeg ude på en opgave, da snakken faldt på filmen, som en kilde havde set og kunne huske Den havde gjort indtryk på ham og åbnet hans øjne for, hvad stammen er.

Det er jo dejligt. Men vi skal videre. Derfor håber jeg, at der vil være interesse derude for at vide mere om stammen, og selv om jeg ikke er ekspert, så kender jeg en del til emnet gennem min egen krop og research i forbindelse med projekterne.

Det er et lidt anderledes foredrag med et glimt i øjet og som vel grundlæggende set handler om trivsel, om at gå imod fordomme og at håndtere modstand i livet. Uanset type.

Jeg har ført holdt foredrag om emner, jeg har beskæftiget mig med fagligt, men ikke om mig selv og om et så personligt emne. Der er da lidt spændende.

Så tøv ikke med at kontakte ARTE Booking

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s