Hele Danmarks Peter er retur på TV2: Frihed, men masser af knaldhårdt arbejde

Landmanden Peter Nielsen vender retur på tv-skærmen. Det sker, når TV2 viser en opfølgende dokumentar til ‘Jeg er stammer’, der blev vist i februar og som blandt andre fulgte Peters kamp mod sin stammen og et forløb på McGuire-kurset.

Dokumentarkompagniet, som jeg arbejdede sammen med i den første dokumentar om stammen, har fulgt Peter gennem det seneste års tid for at se, hvordan det så er gået med knægten, der med sit enorme mod, sin hudløse ærlighed og personlighed vandt danskernes hjerter.

Efter den første film var min oplevelse, at mange udenforstående oplevede McGuire som et mirakelkursus, fordi Peter på få dage gennemgik den udvikling, han gjorde. Den nye film viser, hvordan han og andre som deltager på kurset, langt fra er i mål efter ét kursus.

De skal stadig kæmpe en benhård kamp for at hele tiden at huske teknikkerne og bruge dem i kampen for at reducere og gerne undgå stammen. Det er bestemt ingen let opgave.

Når det er sagt, talte jeg med Peter i telefonen forleden. Alene det at han i dag ringer uden bekymring er et kæmpe skridt frem. Hans liv er allerede forandret, og der er absolut håb forude, hvilket den kommende dokumentar også viser.

‘Jeg stammer stadig’ bliver vist torsdag den 12. december efter julekalenderen på TV2. Du kan se trailer for filmen her:

Advertisement

One thought on “Hele Danmarks Peter er retur på TV2: Frihed, men masser af knaldhårdt arbejde

  1. Jeg synes faktisk at han er ret så sej.! Jeg beundre ham og hans gå på mod hans stædighed og vilje styrke…
    Han er en helt i min verden.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s