Jeg har smidt kludene

Altså, i overført forstand, naturligvis. Afklædningen sker i podcasten ‘Smid tøjet når du taler’, hvor stemmetræner, sanger, iværksætter mv. Nete Nørgaard-Nielsen inviterede mig til en snak om, hvordan det er at stamme både privat og fagligt som journalist.

Podcasten kan findes hos Netes firma Ministry of Music, hos Spotify eller Apple Podcast.

For mig personligt er det ret vildt at deltage i en times podcast, der handler om mig selv og min egen stammen. Gennem mit job har jeg flere gange været i tv og radio, og jeg er også blevet interviewet før. Men det er første gang, at jeg i knap en time skal tale til potentielt mange lyttere i en time om min egne oplevelser.

Blandt andet oplevede jeg selv, at jeg havde en god begyndelse i podcasten med rolig og relativt flydende tale, men over tid bliver mere jeg mere og mere flakkende og hurtigtsnakkende. Som om at jeg instiktivt skal nå at fyre en masse af, mens jeg kan. Måske der gemmer sig noget tale?

Interessant nok oplevede Nete, som blandt andet lever af at træne erhvervsledere i at bruge deres stemmer, interviewet helt omvendt. Det er jo sådan set ret interessant i og med, at vi, som stammer, ofte har (alt for) meget fokus på, hvordan vores stemmer og tale opfattes af andre. Men bedøm selv.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s