Om ordkrigeren

Jeg har stammet, så længe jeg kan huske. Som barn og ung var det et rigtigt stort problem, der påvirkede hele mit liv. Talepædagogerne bedømte mig som ‘svært kommunikationshandicappet’, da jeg var teenager.

I dag er min stammen bestemt ikke et stort problem, men jeg stammer sådan set stadig. Især når jeg er træt. Skidtet slipper heller ikke sit tag i mit sind, men jeg har vel lært at leve med at tale, som jeg nu gør. De fleste kæmper jo med et eller andet.

Jeg arbejder som journalist i mit eget lille mediebureau i København, hvor jeg skriver for magasiner, specialmedier og laver kommunikation for virksomheder og organisationer.

Senest står jeg bag idé, oplæg og research til tv-dokumentaren ‘Jeg er stammer’, der er produceret af Dokumentarkompagniet i Århus. Filmen blev vist på TV2 den 28. februar 2019 og kan ses på TV2 Play.

Filmen blev i øvrigt nomineret til BT Guld i kategorien Årets Dokumentar. Det er vi ret stolte af allesammen.

Frem til september 2016 arbejdede for Jyllands-Posten/Finans, hvor jeg først sad i en gruppe for undersøgende erhvervsjournalistik. Senere skrev jeg portrætter og interviews inden for ledelse samt featureartikler om lidt af hvert.

Før Jyllands-Posten var jeg i mange år ansat på Ingeniøren, hvor jeg arbejdede som journalist og magasinredaktør. Her fik jeg både mange store oplevelser og venner for livet.

Jeg er desuden medforfatter på en debatbog om mænd og karrierekvinder.

Jeg er født og opvokset i Århus, men har boet i København siden 2002. Jeg er gift, far til to piger. Min yngste datter Emilie stammede en overgang, men i dag er begge piger absolut fritaget for problemer med snakketøjet.

I fritiden dyrker jeg forskellig sport som svømning, fitness og mountainbike samt fodbold og squash, når bentøjet ellers tillader det. Man er vel over 40. Jeg er også svært glad for bøger, historie, mad og vin.

Jeg er vild med ‘modern classic-motorcykler’ (ja, det er et oxymoron, men det hedder det altså). I dag kører jeg på en Triumph Scrambler, som jeg elsker næsten lige så højt som min familie. Næsten.

Fra The Distinguished Gentleman’s Ride i 2020. Derfor den alternative mc-beklædning.
Advertisement